Hlášení ze dne 10. 10. 2024

Město Nové Hrady Vás zve na tradiční setkání u příležitosti Mezinárodního dne seniorů, které se koná v sobotu 12. října od 17 :00  v kulturní místnosti Domu s pečovatelskou službou. Přijďte si poslechnout a zazpívat lidové písničky s novohradskou dechovou hudbou HASIČANKA a u starých fotografií popovídat o historii i současnosti našeho města.

Akce se koná jako součást projektu Nové Hrady 2024 – SPOLEČNĚ-žijeme, pečujeme, učíme se i slavíme.


TJ Nové Hrady oddíl kopané Vás zve v sobotu 12. října na fotbalový zápas 3. třída Muži Nové Hrady x Mladé B. Začátek v 16:00 na fotbalovém hřišti. Přijďte fandit.


Novohradská galerie Koželužna Vás zve na ojedinělou výstavu KNOFLÍKOVÁ PÍSNIČKA . Výstava paní Růženy Bílkové Vám nabídne koláže ze zbytků látek, nití, krajek,  háčkovaných deček a velkého množství knoflíků. Výstava potrvá do 31. 10. 2024 a je otevřena středa, pátek – neděle od 10:00 – 16:00.


Zveme Vás na sousedský víkend pro celou rodinu, který se koná tento víkend od 12. – 13. října. V rámci sobotního programu můžete navštívit ilustrátorskou dílnu , přednášku o zdraví, brunch v zahradě. V nedělním programu se dozvíte mnohé o včelařství.